Algemene Voorwaarden en Privacybeleid

Aangeleverde bestanden door de klant

De klant die de videobestanden aan Tiburon Editing aanlevert, is zelf verantwoordelijk voor de audiofragmenten en videofragmenten. Mochten er auteursrechten op de aangeleverde video's zitten, dan is de klant eindverantwoordelijk. Hulp nodig bij het uitzoeken of er op je video's of audiofragmenten auteursrechten zitten? Neem dan contact op! Als je de video's zelf gemaakt hebt zit er natuurlijk geen auteursrecht op. Wel oppassen met de nieuwe AVG wetgeving als het gaat om omstanders. Tiburon Editing kan gezichten blurren zodat mensen onherkenbaar worden gemaakt.

Verder is de klant zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgeleverde bestanden en dus ook voor de kwaliteit van het eindproduct. Van aangeleverde 480p bestanden kunnen geen Full-HD 1080p video's gemaakt worden. De video zal dan 480p blijven.

Mocht er iets niet naar wens zijn nadat de video afgeleverd is aan de klant, dan kan de video nog eenmalig gratis bewerkt worden. Als het dan nog niet naar wens is, kan de video gecorrigeerd worden tegen betaling. 

Filmen op locatie

De video's worden opgenomen met de Canon XA11 Full HD videocamera en/of Fuji XT4. Op statief (Sirui KN1 + G-10KX Ballhead) of in de hand voor eventuele actieshots. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van de RØDE NTG-1 richtmicrofoon in combinatie met de Zoom H8 voor goed geluid. De microfoon produceert zowel binnen als buiten goed geluid. Het RØDE WS6 'vosje' zorgt voor goed geluid buiten. Het ongewenste omgevingsgeluid wordt gefilterd.

Daarnaast is er altijd een laptop aanwezig met Bang & Olufsen speakers, zodat de ruwe video's op locatie al bekeken kunnen worden! 

Voor het maken van een reportage kan een interviewer ter beschikking worden gesteld. Houd er rekening mee dat de interviewer niet van de een op de andere dag kan komen, zorg dus dat het tijdig wordt aangegeven als er een interviewer nodig is!

Prijzen

De kosten worden altijd via een offerte opgesteld en doorgestuurd aan de klant. De prijs wordt altijd in overleg bepaald en de werkzaamheden worden pas uitgevoerd na overeenstemming over de prijs.

Privacy

Bij het monteren van video's komen tegenwoordig steeds meer privacy-omstandigheden kijken. Denk aan de AVG-wetgeving, maar ook de privacy van de klant zelf. Tiburon Editing zal nooit video's delen met derden. Alle video's die doorgestuurd worden staan opgeslagen op een veilige harddisk, totdat alles voor elkaar is. Als alles volgens de klant naar wens is, en de video afgeleverd is, worden alle video's van de klant verwijderd. 

Voorbeeldvideo's op de site van Tiburon Editing zijn geplaatst in overeenstemming met de klant of organisatie.

Verder worden video's met illegale, gewelddadige of (illegale) seksuele inhoud direct verwijderd. 

Voor vragen over het algemene beleid en de privacy kun je altijd contact opnemen via de mail, de telefoon of het contactformulier. Volg Tiburon Editing ook op de sociale media!